Kokemuksia

Eero oli ahkera ja reipas työmies, joka teki työnsä hyvin ja huolellisesti. Voin suositella mielelläni Eeroa ja voisin palkata hänet työntekijäksi toistekin. Palkanmaksu oli helppoa nettipalvelun kautta.

- Suvi Lantta


Vessaremontti ylitti odotukset. Työn jälki erittäin siisti ja huolella tehty. Ammattitaito ja iloinen olemus ovat kohdillaan. Suosittelen Eeroa :)

- Maarit Viinikainen


Meille remontoitiin uusi sauna ja yläkertaan paneloitiin katot. Olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä niin remonttiin kun sen tuloksiinkin. Remontti-Valkama toteutti työn perheemme arkea kuunnellen, tehokkaasti ja siististi.

- Vesa ja Moona Ylänen


Tarjosin Eero Valkamalle ainutlaatuista ja kohtalaisen haastavaa rakennustyötä kesäksi 2019. Meillä on Jyväskylässä Päijänteellä Kalasaaressa sauna, joka rakennettiin noin viisi metriä rannasta järvessä sijaitsevan ison kiven päälle vuonna 1957. Eeron tehtävänä oli uusia ja maalata saunan huonoon kuntoon päässeet ulkoseinien laudat sekä rakentaa uudelleen saunan veranta ja laituri. Varsinkin veden ympäröimän kiven päälle rakennetun saunan verannan ja laiturin uusiminen vaati suunnittelua ja ideointia, koska ei ole aivan yksinkertaista tehdä kestäviä rakenteita näin poikkeuksellisessa paikassa olevaan rakennukseen. Ulkoseinien lautojen uusiminen ja maalaaminen ponttonilaiturin päällä oli myös haasteellista. Olen erittäin tyytyväinen Eeron työhön, koska hän suunnitteli ja toteutti tämän vaativan rakennustyön huolellisesti ja sujuvasti sekä otti hyvin huomioon toiveitani. Hän neuvoi myös palkkaus.fi -sivun käytössä. Eero on ystävällinen, luotettava ja asiansa osaava työntekijä ja rantasaunastamme tuli hieno, joten olen valmis tarjoamaan Eerolle rakennustyötä myös jatkossa.

- Timo Lakka


Kun tekijä osaa kellon, kalenterin ja työnsä, mitäpä muuta sitä tarvitaan. Kun terassin tekijä on vielä ihmisenä mukava, se on plussaa.

- Ilkka Sankari


Olimme tyytyväisiä Eeron työhön mökillämme. Kyseessä oli seinien, katon, ovien ja ikkunoiden sisämaalaus.

Eeron työtä kuvasi:
-luotettavuus, tarkkuus, siisteys, joustavuus, olimme tyytyväisiä lopputulokseen
-loppusiivous oli meille iloinen yllätys, saimme tulla remontin jälkeen siistiin ja siivottuun tupaamme


- Päivi Lumiala ja Jouni Mutikainen


Luotettava ja huolellinen työntekijä. Mukava ja joustava kaveri, jonka kanssa tulee hyvin juttuun ja on helppo tehdä yhteistyötä.

- Mikko ja Päivi Kotro


Tilasin Remontti-Valkamalta kesämökin terassirungon pystytyksen. Hommat hoituivat sujuvasti Easy perustuspaalujen varaan. Voin lämpimästi suositella Remontti-Valkamaa remontti- ja saneeraustöihin! Luotettavaa toimintaa ja hyvää jälkeä!

- Matti Marjomäki


Remontti sujui ripeästi ja toiveiden mukaan. Jälki on hyvää ja siistiä. Suosittelen lämpimästi. Tosi hyvää palvelua. Ehdottomasti käytämme Remontti-Valkamaa toistekin.

- Petri ja Hanna Tamminen


Kiitos nopeasti ja erittäin hyvin tehdystä maalauksesta! Jälki on erinomaisen hyvää ja siistiä!

- Pekka ja Tuula Pirinen


Eero kävi arvioimassa lumiesteiden uudelleenkiinnittämisen ja antoi arvion työmäärästä. Työ alkoi sovittuna ajankohtana ja arvio piti hyvin kutinsa! Olin tyytyväinen lopputulokseen.

- Vesa Lehtinen


Kipsilevyseinässä ollut lommo tuli korjatuksi nopeasti ja laadukkaasti. Palvelu oli kaiken kaikkiaan ystävällistä ja asiakaslähtöistä!

Janne Jaatinen