Kokemuksia

Kiitoksia todella sujuvasta palvelusta ja siististä työjäljestä terassiremontissamme. Ilomielin voin suositella Remontti-Valkaman palveluita myös ystävilleni.

-Jaana Ailinpieti

 

Toteutit meille piha-aidan ja ulko-ovien remontin. Ollaan todella tyytyväisiä sinun työnjälkeesi. Melkeinpä työnjälkeäkin enemmän arvostamme sitä asennetta ja otetta jolla työtäsi teet. Kanssasi asioista sopiminen oli helppoa sekä luontevaa ja sinusta välittyi vilpitön halu toteuttaa työ asiakkaan toiveita kuunnellen. Käytämme mielellämme palveluitasi jatkossakin sekä kerromme suositukset sinusta eteenpäin toisille remonttia suunnitteleville.

-Juuso ja Hanna Nykänen

 

Rintamamiestalomme yläkerran WC tarvitsi uudistusta ja samalla halusimme sinne kauan kaivatun suihkutilan. Homma oli haastava toteuttaa, koska tilaa oli rajoitetusti ja laskeva katto sekä vinot seinätkin vaativat osaavaa tekijää. Lisäksi kellarikerroksen yli-ikäinen lämminvesivaraaja oli matalan tilan takia vaihdettava vaakamalliseen ja samalla siirrettävä toiseen tilaan, jossa ei ennestään ollut vaadittavaa lattiakaivoa eikä viemäröintiä.

Eero teki tämän kaiken erittäin hyvällä ja luovalla ammattitaidolla, käden jälki oli loistavaa ja vaadittavat vesieristykset oli huolella hoidettu. Hyvä esimerkki Eeron luovuudesta oli mm. tuo alakerran vesivaraajan alle tekemänsä pätevä valuma-allas. 

Siispä vahva suositus Remontti Valkamasta - myös yhteistyö Eeron kanssa oli helppoa, sujuvaa ja mukavaa!

- Sami ja Anne-Marie Lehto


Meille remontoitiin kylpyhuone, sauna ja viereinen käytävä. Kokonaisuus sujui suunnitellusti, joustavasti ja olemme lopputulokseen tyytyväisiä. Mietityttävistä asioista pystyi keskustelemaan ja toiveemme otettiin huomioon kesken remontin teon. Eero teki työn huolellisesti loppuun saakka ja puheet pitivät.  

- Mika ja Kristiina Saarela


Saunan kattohuovan vaihto sujui ammattimaisella otteella, hyvässä aikataulussa ja työn jälki oli erinomaista. Suosittelen Eeroa, on kyllä pätevä kaveri.

- Janne K


Vesieristyksen laitto kerrostaloasunnon pesuhuoneeseen. Työn laatu oli hyvä. Joustavan aikataulun myötä työ sujui nopeasti. Työn hinnoittelu edullinen. Voin suositella Eeroa muillekin.

- Veli-Pekka Liimatainen


Keittiössä välitilan laatoitus sujui erittäin mallikkaasti ja hyvällä meiningillä, vaikka kohde tarjosi omat pienet haasteensa. Työnjälki oli siistiä ja lopputulokseen ollaan hyvin tyytyväisiä.

- Martti ja Maria Typpö


Erittäin hyvä ja mukava palvelu! Mäntyportaiden hionta ja maalaus valkoiseksi sujui aikataulussa ja muita pieniä kodin fiksauksia tehtiin samalla. Käytämme tarpeen tullen palveluita jatkossakin.

- Kimmo ja Hanna Rouvinen


Eero oli ahkera ja reipas työmies, joka teki työnsä hyvin ja huolellisesti. Voin suositella mielelläni Eeroa ja voisin palkata hänet työntekijäksi toistekin. Palkanmaksu oli helppoa nettipalvelun kautta.

- Suvi Lantta


Vessaremontti ylitti odotukset. Työn jälki erittäin siisti ja huolella tehty. Ammattitaito ja iloinen olemus ovat kohdillaan. Suosittelen Eeroa :)

- Maarit Viinikainen


Meille remontoitiin uusi sauna ja yläkertaan paneloitiin katot. Olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä niin remonttiin kun sen tuloksiinkin. Remontti-Valkama toteutti työn perheemme arkea kuunnellen, tehokkaasti ja siististi.

- Vesa ja Moona Ylänen


Tarjosin Eero Valkamalle ainutlaatuista ja kohtalaisen haastavaa rakennustyötä kesäksi 2019. Meillä on Jyväskylässä Päijänteellä Kalasaaressa sauna, joka rakennettiin noin viisi metriä rannasta järvessä sijaitsevan ison kiven päälle vuonna 1957. Eeron tehtävänä oli uusia ja maalata saunan huonoon kuntoon päässeet ulkoseinien laudat sekä rakentaa uudelleen saunan veranta ja laituri. Varsinkin veden ympäröimän kiven päälle rakennetun saunan verannan ja laiturin uusiminen vaati suunnittelua ja ideointia, koska ei ole aivan yksinkertaista tehdä kestäviä rakenteita näin poikkeuksellisessa paikassa olevaan rakennukseen. Ulkoseinien lautojen uusiminen ja maalaaminen ponttonilaiturin päällä oli myös haasteellista. Olen erittäin tyytyväinen Eeron työhön, koska hän suunnitteli ja toteutti tämän vaativan rakennustyön huolellisesti ja sujuvasti sekä otti hyvin huomioon toiveitani. Hän neuvoi myös palkka.fi -sivun käytössä. Eero on ystävällinen, luotettava ja asiansa osaava työntekijä ja rantasaunastamme tuli hieno, joten olen valmis tarjoamaan Eerolle rakennustyötä myös jatkossa.

- Timo Lakka


Kun tekijä osaa kellon, kalenterin ja työnsä, mitäpä muuta sitä tarvitaan. Kun terassin tekijä on vielä ihmisenä mukava, se on plussaa.

- Ilkka Sankari


Olimme tyytyväisiä Eeron työhön mökillämme. Kyseessä oli seinien, katon, ovien ja ikkunoiden sisämaalaus.

Eeron työtä kuvasi:
-luotettavuus, tarkkuus, siisteys, joustavuus, olimme tyytyväisiä lopputulokseen
-loppusiivous oli meille iloinen yllätys, saimme tulla remontin jälkeen siistiin ja siivottuun tupaamme


- Päivi Lumiala ja Jouni Mutikainen


Luotettava ja huolellinen työntekijä. Mukava ja joustava kaveri, jonka kanssa tulee hyvin juttuun ja on helppo tehdä yhteistyötä.

- Mikko ja Päivi Kotro


Tilasin Remontti-Valkamalta kesämökin terassirungon pystytyksen. Hommat hoituivat sujuvasti Easy perustuspaalujen varaan. Voin lämpimästi suositella Remontti-Valkamaa remontti- ja saneeraustöihin! Luotettavaa toimintaa ja hyvää jälkeä!

- Matti Marjomäki


Remontti sujui ripeästi ja toiveiden mukaan. Jälki on hyvää ja siistiä. Suosittelen lämpimästi. Tosi hyvää palvelua. Ehdottomasti käytämme Remontti-Valkamaa toistekin.

- Petri ja Hanna Tamminen


Kiitos nopeasti ja erittäin hyvin tehdystä maalauksesta! Jälki on erinomaisen hyvää ja siistiä!

- Pekka ja Tuula Pirinen