Kylpyhuone ja wc-remontit

Kylpyhuoneremontit


Eroon muovimatosta

Vuoden -94 alkuperäiden kph -remontissa muovimatto vaihtui laattoihin. Samalla lattiaan asennettiin sähköinen mukavuuslämpö, uusittu vesimittari piilotettiin alaslaskukattoon ja kaikki vesikalusteet uusittiin. Sauna uudistui myös pintojen käsittelyn ja puuosien täydennyksen myötä.Remontti pakettiin yhteisvoimin

Pysyykö vasara kädessä mutta kokonaisen remontin teko alusta loppuun hirvittää? Ei hätää. Remontti-Valkama toimii joustavasti tarpeiden mukaan. Sovitaan työnjako ja laitetaan homma pakettiin yhteistuumin.

Tässä kohteessa talonväki hoiti alussa purkutyöt, massatäytöt uusille kaivoille ja viemäreille sekä paneloi lopussa katon listoituksineen. Remontti-Valkama hoiti kaiken muun siltä väliltä.

 

Millainen työnjako saataisiin sinun remonttiisi? 


WC - laajennuksella suihku yläkertaan

50- luvun omakotitalon yläkerran pieni epäkäytännöllinen ylätasanne otettiin hyötykäyttöön. WC- remontin yhteydessä tilan laajennukseen asennettiin suihkukaappi. Seinät toteutettiin tyylikkäällä ja nopeasti asennettavalla Fibo- märkätilalevyillä. Lattivaluun asennettiin luonnollisesti lämmityskaapeli.


Uutta ilmettä pikkubudjetilla
 

"Kaikki uusiksi' ei ole ainut vaihtoehto kodin remonteissa. Kevyemmälläkin remonttibudjetilla voi saada tiloihin kelpo päivityksen ja selkeän muutoksen.

Tässä kohteessa maalattiin lattiat ja seinä kaakelimaalilla, vaihdettiin kynnyksiä, silikonia, tasoja, altaita ja hanoja, uusittiin listoituksia ja kostean tilan kalusteet sekä asennettiin näppärä suihkukulmaus.Isoa seinälaattaa ja kristallia kattoon

  Omakotitalon kph, sauna ja khh- remontin jäljiltä seinästä löytyi näyttävä 60cmx60cm marmorilaatta, katosta kristallikruunut, kaksi sadettajasuihkua ja tyylikäs valaistu pyöreä peili. Samalla ronskeja kaatoja kaivoihin loivennettiin 12mm kaivojen korotusrenkailla.


  Tähtitaivasta ja salmiakkia

  Tässä omakotitalossa remontoitiin kylpyhuone, sauna ja viereinen eteiskäytävä. Saunan muuri sai harjarappauksen ja kattoon tähtitaivaan led-valoilla. Kylpyhuoneeseen suihkun taakse 75cm leveä tyylikäs tehostelaatta, persoonallinen allaskaappi sekä 15x15 lattialaatta. Eteiskäytävän tunnelmaa muutettiin asentamalla sama lattialaatta salmiakkina 45 asteen kulmaan.


  Vuokralaisille uutta pintaa

  Sijoitusasunnon kylpyhuone ja WC remontointiin samanaikaisesti. Kylpyhuoneen lattiakaivo vaihdettiin ja lattian jyrkkiä kaatoja loivennettiin. WC-pytyn linja muutettiin käytännöllisemmäksi. Tämä onnistui helposti seinämallisella istuimella, jossa viemäriputkea pystyy kuljettamaan sivuttain kotelon sisällä. Uuden mallinen pönttö tuo myös arvokkuutta.


  Uusi kylpyhuone talon henkeä kunnioittaen

  Puurunkoisen 1950 vuonna valmistuneen kaksikerroksisen omakotitalon yläkertaan tehtiin täydellinen kylpyhuoneremontti:  Seinien ja lattian purueristys vaihdettiin selluvillaan, käyttövedet ja viemäröinti uusittiin, lattiaan asennettiin vesikiertoinen lattialämmitys, katto paneloitiin, pinnat vesieristettiin ja laatoitettiin sekä kalustus uusittiin.


  Käytännöllisyys ajantasalle

  Tässä remontissa uudistettiin alkuperäinen pieni kylppäri vuoden -67 omakotitalossa. Epäkäytännöllinen amme sai väistyä suihkun ja lasisen suihkuseinän tieltä. Laatat ja kalusteet valittiin sävysävyyn. 


  Joskus on paikallaan teettää kevyempi kph-remontti perinteisen version sijaan. Tällöin V33 kaakelimaali saa ihmeitä aikaan. Puuosat tykkäävät kosteudenkestävästä Luja 7:sta.

  kylpyhuone ehostui seuraavasti: V33 kaakelimaali seiniin, kph ja sauna ovien uusinta, kattoon kuultava SaunaSasu, uudet listoitukset ja silikonit

  WC-remontit  Tyylittelyä lasilla ja valoilla

  Tämä WC on pieni mutta tyylikäs. Muovimatot seinissä ja lattiassa sai vaihtua laattoihin. Entinen upotettu kaappi kaakeloitiin ja lasihyllyjen ja kohdevalojen yhteistyö loi tyylikkyyttä ja avaruutta.


  Talotekniikka piiloon 

  Pikku-WC sai uudet laatat, kalusteet ja lämminvesivaraajan koteloinnin vuonna 1987 rakennetussa omakotitalossa  Erilliset vesieristykset