Kylpyhuone ja wc-remontit

Kylpyhuoneremontit

Tähtitaivasta ja salmiakkia

Tässä omakotitalossa remontoitiin kylpyhuone, sauna ja viereinen eteiskäytävä. Saunan muuri sai harjarappauksen ja kattoon tähtitaivaan led-valoilla. Kylpyhuoneeseen suihkun taakse 75cm leveä tyylikäs tehostelaatta, persoonallinen allaskaappi sekä 15x15 lattialaatta. Eteiskäytävän tunnelmaa muutettiin asentamalla sama lattialaatta salmiakkina 45 asteen kulmaan.


Vuokralaisille uutta pintaa

Sijoitusasunnon kylpyhuone ja WC remontointiin samanaikaisesti. Kylpyhuoneen lattiakaivo vaihdettiin ja lattian jyrkkiä kaatoja loivennettiin. WC-pytyn linja muutettiin käytännöllisemmäksi. Tämä onnistui helposti seinämallisella istuimella, jossa viemäriputkea pystyy kuljettamaan sivuttain kotelon sisällä. Uuden mallinen pönttö tuo myös arvokkuutta.


Uusi kylpyhuone talon henkeä kunnioittaen

Puurunkoisen 1950 vuonna valmistuneen kaksikerroksisen omakotitalon yläkertaan tehtiin täydellinen kylpyhuoneremontti:  Seinien ja lattian purueristys vaihdettiin selluvillaan, käyttövedet ja viemäröinti uusittiin, lattiaan asennettiin vesikiertoinen lattialämmitys, katto paneloitiin, pinnat vesieristettiin ja laatoitettiin sekä kalustus uusittiin.


Käytännöllisyys ajantasalle

Tässä remontissa uudistettiin alkuperäinen pieni kylppäri vuoden -67 omakotitalossa. Epäkäytännöllinen amme sai väistyä suihkun ja lasisen suihkuseinän tieltä. Laatat ja kalusteet valittiin sävysävyyn. WC-remontitTyylittelyä lasilla ja valoilla

Tämä WC on pieni mutta tyylikäs. Muovimatot seinissä ja lattiassa sai vaihtua laattoihin. Entinen upotettu kaappi kaakeloitiin ja lasihyllyjen ja kohdevalojen yhteistyö loi tyylikkyyttä ja avaruutta.


Talotekniikka piiloon 

Pikku-WC sai uudet laatat, kalusteet ja lämminvesivaraajan koteloinnin vuonna 1987 rakennetussa omakotitalossaErilliset vesieristykset